Civilizácia - Gális, Tomáš
Dvojstrana venovaná spracovaniu odpadu: Skládky odpadov nie sú problémom len jednej generácie. Recyklovať alebo skladovať - to je otázka. Ekonomika a ekológia nemusia byť vo vzájomnom rozpore.