Firemní kultura a její změny
Obsahové vymedzenie firemnej kultúry. Hlavné súčasti firemnej kultúry. Postoj zamestnancov k firme. Vzájomný postoj manažment-zamestnanci. Postoj zamestnancov k práci. Identifikácia základných firemných hodnôt.