Komunikační strategie pro jednotný evropský trh - Světlík, Jaroslav
Voľba marketingovej stratégie pri vstupe na jednotný trh predpokladá správnu a efektívnu komunikáciu s novými cieľovými trhmi, partnermi a verejnosťou. Stratégia štandardizácie a stratégia adaptácie. Výhody štandardizácie komunikačných programov a ekonomický prínos. Kultúrna rôznorodosť európskych krajín a jej vplyv na marketingovú komunikáciu. Model Geerta Hofsteda.