Ani koniec vojny nemusí priniesť rast - Kyselý, Ľubor
Technologickým fondom sa stále nedarí, hoci pred niekoľkými rokmi patrili k najvýnosnejším investíciám. Technologickým fondom prinesie úspech len ekonomické oživenie. Technológie nie sú lacné. Definíciu technologického fondu z domácej ponuky najlepšie spĺňa Globálny technologický fond Istro Asset Managementu, správ. spol., a.s. Bratislava.