Řízení úvěrových rizik z pohledu hypoteční banky - Hrubeš, Pavel
Potreba rešpektovania špecifík hypotekárneho úverovania. Riadenie rizík vyplývajúcich z hypotekárnych úverov (Českomoravská hypoteční banka, ČMHB). Predvídanie rizík. Rating úverovaného subjektu. Priame a nepriame riadenie rizík. Práca s prijatým rizikom a prevencia v podobe risk manažérov.