Individuální koučování manažerů - Beranová, Mira
Definícia koučingu. Formy koučovania. Vlastnosti kouča. Typy koučovaných osôb. Prístupy ku koučingu. Úloha kouča. Námety na riešenie problému voľby vhodného kouča.