Znáte podniková rizika?
Kľúčové faktory rizika. Pasca likvidity. Zamlčané predpoklady. Stav interného auditu. Príliš rýchly rast podniku. Neschopnosť riadiť firmu pri ekonomickom poklese. Zásady úspešného tímu.