Deset důvodů, proč krachují malé firmy
Rôzne spôsoby, ale rovnaké dôvody úpadku malého podniku. Neúspech podniku z dôvodu: podkapitalizácie, zlého peňažného toku, nedostatočného plánovania, nevyužitia konkurenčnej výhody, zlého marketingu, nedostatočnej pružnosti a prispôsobivosti a nekontrolovaného rastu.