Kvalita začína v hlavě
Systém riadenia v zmysle moderného TQM. Možnosti TQM. Možnosti EFQM (Európska nadácia manažmentu kvality). Kritéria modelu EFQM. Faktory národnej a medzinárodnej konkurenčnej schopnosti podnikov.