Informační technologie a vstup do Evropské unie - Svoboda, Jiří
Súvislosti medzi informačnými a komunikačnými technológiami a vstupom ČR do Európskej únie. Vstup do EÚ z pohľadu knowledge economy (ekonomika založená na vedomostiach). Nová ekonomika.