Príloha č. 1 zákona č. 413/2002 Z.z. o sociálnom poistení v znení zákona č. 639/2002 Z.z.
Prílohy k zákonu č. 413/2002 Z.z. o sociálnom poistení v znení zákona č. 639/2002 Z.z. - Zoznam chorôb z povolania, Všeobecné vymeriavacie základy v kalendárnych rokoch pred rokom 2002.