Komentár k zákonu č. 639/2002 Z.z., ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 413/2002 o sociálnom poistení... - Novotná, Eleonóra
Komentár k zákonu č. 639/2002 Z.z., ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 413/2002 Z.z. o sociálnom poistení a o zmene zákona č. 306/2002 Z.z. o zvýšení dôchodkov v roku 2002, o úprave dôchodkov priznaných v roku 2003 a o zmene a doplnení niektorých zákonov v oblasti sociálneho zabezpečenia.