Tvorba a použitie sociálneho fondu - Dobšovič, Dušan
Právne úpravy sociálneho fondu. Tvorba a použitie sociálneho fondu. Sociálny fond a zákon o daniach z príjmov - príklady. Sociálny fond a účtovníctvo.