Súhrn zmien v základných daňových predpisoch k 1.1.2003 - Dobšovič, Dušan
Komplexné informácie o zmenách k 1.1.2003 v znení právnych predpisov týkajúcich sa dane z príjmov a dane z pridanej hodnoty. Príklady odpisovania. Pokračovanie v ďalšom čísle.