Opatrenie Ministerstva financií SR č. 624/2002 Z.z., ktorým sa ustanovujú na rok 2003 ...
Opatrenia MF SR ..., ktorým sa ustanovujú na rok 2003 základné sadzby stravného v inej ako slovenskej mene pri zahraničných pracovných cestách. Opatrenie nadobúda účinnosť 1. januára 2003.