Prídavok na dieťa a príspevok k prídavku na dieťa po novele účinnej od 1. januára 2003 - Macková, Zuzana
Dokončenie článku z predchádzajúceho čísla o prídavku na dieťa a príspevku k prídavku na dieťa. Príspevok k prídavku na dieťa - výpočet konkrétneho príkladu. Príjem a spôsob zisťovania príjmu na príspevok. Okruh spoločne posudzovaných osôb. Povinnosti oprávnenej osoby. Zastavenie výplaty prídavku na dieťa a príspevku k prídavku na dieťa. Príklady.