Zákon o sociálnej pomoci s komentárom - Buchelová, Jana
Zákon č. 195/1998 Z.z. o sociálnej pomoci v znení neskorších predpisov ... a zákona č. 724/2002 Z.z., doplnený komentárom, príkladmi a prílohami. Základné ustanovenia, poskytovanie, organizácia, financovanie sociálnej pomoci, konanie vo veciach sociálnej pomoci.