Zmluva o zamedzení dvojitého zdanenia medzi SR a Litvou - Tóth, Richard
Najdôležitejšie ustanovenia pre právnické osoby zo Zmluvy medzi SR a Litvou o zamedzení dvojitého zdanenia, ktorá platí od 16.12.2002 a bola uverejnená v Zbierke zákonov SR v čiastke 286 pod číslom 756/2002. Príklady. Pokračovanie v ďalšom čísle .