Nie je to len biznis - Žitňanský, Eduard
Etické pravidlá ako súčasť podnikania. Základy etického kódexu. Princípy spoločenskej zodpovednosti. Ochrana dobrého mena a majetku firmy. Bezpečnosť a zdravie. Ochrana životného prostredia. Riadenie firmy - vzťah s akcionármi. Vzťah so zamestnancami. Vzťah s dodávateľmi a subdobávateľmi. Vzťahy s konkurenciou. Vzťah s vládou.