Klient je čoraz náročnejší
Slovenský plynárenský priemysel (SPP) sa transformuje z výrobnej na zákaznícky orientovanú spoločnosť. Fakty o privatizácii SPP. Významné súčasné faktory ovplyvňujúce podnikanie SPP. Akcionári SPP.