Piráti sú žabou na prameni - Fecko, Peter
Odvetvie informačných technológií prispeje k rastu ekonomiky. Stručná informácia o BSA (Business software aliance). IDC ako najväčší poskytovateľ technologických informácií. Obmedzovanie softvérového pirátstva - prínosy pre krajinu.