Účtovanie časového rozlíšenia a dohadných položiek podľa nových postupov účtovania - Mintál, Ján
Príklady zaúčtovania časovo rozlíšených nákladov a výnosov v podvojnom účtovníctve podľa nových postupov. Výdavky a príjmy budúcich období. Dohadné položky. Príklady.