Pokuty za porušovanie zákona o účtovníctve platné od 1. 1. 2003 - Vanko, Jozef
Zmena doterajších postihov za porušovanie zákona o účtovníctve - zavedením nového zákona o účtovníctve č. 431/2002 Z.z. Pokuta za porušenie povinnosti - 1, 3 percentá z celkovej sumy majetku. Kedy dochádza k porušeniu ustanovení zákona.