Účtovné knihy v sústave jednoduchého účtovníctva - Dobšovič, Dušan
Hlavné a pomocné účtovné knihy, ktoré od 1.1.2003 musia viesť účtovné jednotky účtujúce v sústave jednoduchého účtovníctva. Obsah jednotlivých kníh podľa najnovšieho zákona o účtovníctve.