Priestor na zlepšenie existuje
Ekonomické ukazovatele za lesnícky sektor na Slovensku, Rakúsku a v Čechách za rok 2001. Rozvojový potenciál slovenského lesníctva a drevárstva. Porovnanie lesného bohatstva na Slovensku s okolitými krajinami.