Prídavok a príspevok k prídavku na dieťa od 1. 1. 2003 - Kontšeková, Zuzana
Podstatná zmena zákona č. 281/2002 Z.z. novelou č. 658/2002. Zníženie prídavku na dieťa pre tie skupiny poberateľov, ktorých príjem sa pohybuje vo vyšších pásmach. Výška príspevku k prídavku na dieťa.