Financovanie projektov prostredníctvom Rozvojovej banky Rady Európy - Harušťáková, Iveta
Upozornenie na možnosť poskytnutia výhodného úveru z prostriedkov Rozvojovej banky Rady Európy /CEB/ na financovanie nových projektov,, príp. dofinancovania už rozbehnutých projektov, ako i na možnosť získania doplnkového zdroja financovania spoločných programov SR a Európskych spoločenstiev. Podmienky úverov. Projekty prebiehajúce v SR. Prezentovaná spolupráca s CEB. Kontakty.