Financovanie pomoci Európskych spoločenstiev zo štrukturálnych fondov - Harušťáková, Iveta
Predvstupová pomoc, povstupová pomoc /štrukturálne fondy a Kohézny fond/, iné prostriedky zo zahraničia na financovanie projektov na základe medzinárodných zmlúv /poskytujú sa priebežne, bez ohľadu na etapu prístupového procesu/. Mechanizmus financovania pomoci. Systém NUTS. Finančné riadenie, príspevky zo štrukturálnych fondov. Finančné plánovanie, programové rozpočtovanie. Platby z Európskej komisie. Nezrovnalosti. Porušenie rozpočtovej disciplíny.