Novelizácia zákona č. 381/2001 Z.z. - Fučík, Martin
21.3.2003 nadobudla účinnosť novelizácia zákona č. 381/2001 o povinnom zmluvnom poistení zodpovednosti za škodu spôsobenú prevádzkou motorového vozidla.