Povodne - poistenie a zaistenie rizík - Lukáč, Peter
Povodne v auguste 2002 zásadným spôsobom zmenili poistný a zaistný trh. Odliv kapitálu na zaistnom trhu. Pokles zaistných provízií. Zaistenie sa pre poisťovne v našom regióne stalo podstatne drahším, čo sa odrazí v originálnych sadzbách poistného. Nevyhnutnosť detailných informácií o riziku.