Komisár Monti zaostril pozornosť na slobodné povolania - Baťo, Rado
Preskúmanie pravidiel, ktoré neoprávnene obmedzujú podnikanie tzv. slobodných povolaní v členských krajinách EÚ. Formy obmedzovania slobodných povolaní. Rôznorodé pravidlá v jednotlivých členských štátoch. Tradícia verzus aktualita.