Firma - teoretická pojetí a pragmatizmus - Mikoláš, Zdeněk
Ekonómia, právo a podnikanie. Vedné odbory a podnikanie. Chápanie firmy z ekonomického i právneho hľadiska. Psychologické, sociologické a podnikateľské chápanie. Pozície verejnej univerzity v rozvoji podnikania.