Vojna v Iraku a trhy - Kyselý, Ľubor
Z obsahu: Pozornosť trhov postupne prechádza od vojny v Iraku k číslam. Akcie veľkých amerických zbrojoviek majú investičné odporúčanie nakupovať. Irak bude potrebovať peniaze z ropy viac ako ostatní. Primárnym problémom amerického dolára nie je vojna.