Knižnica podnikateľov už má pôrodné bolesti za sebou - Fričová, Zuzana
Rozšírenie a sprísnenie informačných povinností firiem sa sprísnili od r. 2002. Nový inštitút - zbierka listín. Obsah zbierky listín. Sankcie za nesplnenie informačnej povinnosti. Súdy nestíhajú. Pokuty. Odhaľovanie firiem. Kapacitné problémy.