Ochrana hospodářské soutěže v Evropské unii - Hřích, Jan
Význam politiky ochrany hospodárskej súťaže. Ochrana hospodárskej súťaže v rámci EÚ. Regulácia verejnej pomoci v Európskej únii. Ochrana hospodárskej súťaže pri predvstupných rokovaniach Českej republiky. Význam ochrany hospodárskej súťaže v kontexte budúcnosti Českej republiky.