Minister zahraničných vecí USA Colin L. Powell pred Bezpečnostnou radou OSN Iracké správy o zbraniach sú plné lží
Iracké správy o zbraniach sú plné lží. Chemické zbrane (yperit). Zahladzovanie stôp. Bezhraničná nehumánnosť. Utajené jadrové programy. Aktivity Iraku v jadrovej oblasti.