Zapájanie verejnosti do rozhodovania - Čambáliková, Monika
O rozvinutosti občianskej spoločnosti svedčí aj účasť občanov na procesoch spolurozhodovania a na kontrole moci. Občania a ich združenia nemôžu ponechať rozvoj svojho regiónu len na trh. Hierarchizácia potrieb. Slovensko a jeho regióny. Kolektívni aktéri.