Zahraničněobchodní politika České republiky po vstupu do Evropské unie - Somol, Miroslav
Dokončenie príspevku z predchádzajúceho čísla. Zmeny, s ktorými sa stretne Česko pri obchodnej výmene s nastávajúcimi a budúcimi členmi Európskej únie.