Politické vzťahy Slovenska s Čínou a ich vplyv na slovenský export do Číny - Gregušová, Gabriela
Slovensko-čínske vzťahy po roku 1993. Štátna koncepcia, ciele a nástroje. Prínosy doterajších kontaktov najvyšších predstaviteľov. Doterajšia podpora exportu do Číny. Morálny rozmer politických vzťahov a obchodu s Čínou. Vplyv slovenského exportu do Číny na politické vzťahy s Čínou. Optimálna forma štátnej podpory exportu do Číny.