Islámský terorismus v jihovýchodní Asii - Nožina, Miroslav
Nástup stúpencov islamu v juhovýchodnej Ázii. Situácia v Indonézii, na Filipínach , Thajsku a v Malajzii. Regionálne teroristické siete. Protiteroristická politika jednotlivých štátov juhovýchodnej Ázie. Regionálna protiteroristická spolupráca.