Obchodní jednání a národní zvyklosti: Lucembursko - Kučera, Miloš
Stručná ekonomická charakteristika Luxemburska. Obchodné rokovania a národné zvyklosti. Pracovné návyky. Vzťahy medzi ľuďmi. Význam času. Obliekanie, jedlo a stolovanie. Širší rámec kultúrnych osobitostí.