Obchodní jednání a národní zvyklosti: Dánsko - Jukl, Ivan
Obchodné rokovania. Firemná prezentácia. Komunikácia, vzťahy medzi ľuďmi, etiketa. Obliekanie, pohostinnosť. Štýl riadenia. Regionálne rozdiely.