Abeceda obchodu: Obchodní zástupci, výhradní dovozci - Kachlík, Alfons
Zahraničná predajná sieť - funkcie: sprostredkovateľ, obchodný zástupca, komisionár, výhradný dovozca. Vyhľadávanie zástupcov a výhradných dovozcov.