Z expozé ministra financí ČR k návrhu státního rozpočtu ČR na rok 2003 - Sobotka, Bohuslav
Výťah z vystúpenia ministra financií B. Sobotku predneseného v Poslaneckej snemovni Parlamentu ČR 7.11.2002. Hodnotenie ekonomického vývoja v roku 2002 a jeho predikcia na rok 2003. Princípy rozpočtovej politiky na rok 2003. Navrhovaná výška príjmov, výdavkov a salda rozpočtu. Vzťah štátneho rozpočtu k rozpočtom územných samosprávnych celkov.