Understanding long-term unemployment in the Czech Republic - Jurajda, Štěpán
Negatívnym znakom stredoeurópskych ekonomík pri vstupe do Európskej únie je dlhodobá nezamestnanosť. Skúmanie dlhodobej nezamestnanosti v ČR a porovnanie údajov s údajmi západných ekonomík. Úloha sociálnej podpory pri dlhodobej nezamestnanosti.