Modelování rovnovážné úrovně nájemného a důsledků aplikace vybraných nástrojů bytové politiky - Lux, Martin
Ekonomické dôsledky regulácie nájomného. Deregulácia nájomného v ČR. Deregulácia nájomného na rovnovážnu úroveň. Sociálne bývanie. Príspevok na bývanie (na nájomné).