Úroky z omeškania v konkurznom konaní - Gavalec, Miroslav
Úroky z omeškania v čase konkurzného konania. Dve roviny pohľadu na úroky z omeškania postihujúce majetok úpadcu. Ako to je s úrokmi z omeškania z úrokov z omeškania.