Aký je a bude marketing v globalizovanom svete? - Čihovská, Viera
Charakteristika globalizácie podľa OECD. Prejavy globalizácie v oblasti medzinárodného podnikania. Nový obsah a nová stratégia marketingu v procese globalizácie.