Ideme na veľtrh - Baluška, Marek
Náklady, výber exponátov a organizačná príprava veľtrhu. Rozpočet na veľtrhovú prezentáciu. Administratívna organizačná fáza prípravy. Plánovanie transportu. Poistenie.