Outsourcing sa oplatí - Pospíšil, Antonín
Pre firmu je výhodnejšie zaplatiť len za poskytnutú službu externého call centra. Na čo treba myslieť, ak uvažujeme o vlastnom call centre. Výhody outsourcingu call centrových služieb.